• Mötesförfrågan
  • Bekräftelse
  • Eventförfrågan
  • Bekräftelse

Menyer

haute cuisine

Avsmakningsmeny

Operakällarens kökschef Stefano Catenacci och hans brigad borgar för
matens höga kulinariska nivå i  matsalen. Här ligger fokus på vällagad god mat med de allra bästa råvarorna.
Menyn byts flera gånger per år, för att spegla säsongernas utbud av smaker.
Matsalen har ett eget kök och sitt egna konditori.

Menu Dégustation
1550 SEK (inklusive vinpaket 2950 SEK)

Menu Dégustation
1550 SEK (inklusive Grand Cru Vinpaket 4950 SEK)

Med reservation för ändringar, vissa viner har vi endast ett fåtal flaskor av och det gör att vinpaketet kan komma att ändras dagligen. Menyn serveras endast till samtliga gäster vid bordet och beställes före kl. 21.00.

Menu du Chef
På onsdagar så serverar vi våran Menu Caneton istället för Menu du Chef.
1300 SEK (inklusive vinpaket 2500 SEK)

Menu du Chef
1300 SEK (inklusive Grand Cru Vinpaket 3800 SEK)

Med reservation för ändringar, vissa viner har vi endast ett fåtal flaskor av och det gör att vinpaketet kan komma att ändras dagligen. Menyn serveras endast till samtliga gäster vid bordet.
  

À la carte

À la carte-meny 3-rätters à la carte 1050 SEK


Menu Caneton

Operakällaren har en lång historia och tradition av att servera pressad anka. Inför varje onsdag köper vi in fina ankor från Bresse i Frankrike och komponerar en 5-rätters Ankmeny efter säsongens råvaror. Varje anka räcker till 2–3 personer.

Menu Caneton
1300SEK (inklusive vinpaket 2500 SEK)

Menyn serveras endast till samtliga gäster vid bordet.
Ankan tas ur säsong under sommarmånaderna och julbordet.


Gruppmeny

För sällskap om 7 personer eller fler ber vi er vänligen se menyförslag nedan

Menyförslag

Vår webbplats använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga användarupplevelse och service. Genom att klicka ned denna banner eller att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies och godkänner vår integritetspolicy. För mer information, läs vår Privacy Policy | Cookie Policy Close