• Mötesförfrågan
  • Bekräftelse
  • Eventförfrågan
  • Bekräftelse

Menyer

haute cuisine

À la carte

Operakällarens kökschef Stefano Catenacci och hans brigad borgar för matens höga kulinariska nivå i  matsalen. Här ligger fokus på vällagad god mat med de allra bästa råvarorna. Menyn byts flera gånger per år, för att spegla säsongernas utbud av smaker. Matsalen har ett eget kök och sitt egna konditori.

À la carte-meny
3-rätters à la carte 1050SEK

Avsmakningsmeny

Menu Dégustation
1550 SEK (inklusive vinpaket 2950 SEK)

Menu Dégustation
1550 SEK (inklusive Grand Cru Vinpaket 4950 SEK)

Med reservation för ändringar, vissa viner har vi endast ett fåtal flaskor av och det gör att vinpaketet kan komma att ändras dagligen. Menyn serveras endast till samtliga gäster vid bordet och beställes före kl. 21.00.

Menu du Chef
1300 SEK (inklusive vinpaket 2500 SEK)

Menu du Chef
1300 SEK (inklusive Grand Cru Vinpaket 3800 SEK)

Med reservation för ändringar, vissa viner har vi endast ett fåtal flaskor av och det gör att vinpaketet kan komma att ändras dagligen. Menyn serveras endast till samtliga gäster vid bordet.
  

Menu Caneton

Operakällaren har en lång historia och tradition av att servera pressad Anka. Inför varje tisdag köper vi in fina ankor från Bresse i Frankrike och komponerar en 4-rätters Ankmeny efter säsongens råvaror. Varje anka räcker till 2–3 personer.

Menu Caneton
1250SEK (inklusive vinpaket 2300 SEK)

Menyn serveras endast till samtliga gäster vid bordet.


Gruppmeny

För sällskap om 7 personer eller fler ber vi er vänligen se menyförslag nedan

Menyförslag