Operakällarens Matsal

I Operakällarens Matsal serverar vi ett exklusivt Julbord i klassisk anda. Vi fortsätter med de senaste årens förbättringar på vårt julbord som att vi bl.a. behåller dem fina fåtöljerna, har längre sittningstider samt att flera av serveringarna kommer på tallrik från köket. Ambitionen är att alla gäster ska få en upplevelse liknande en avsmakningsmeny bestående av 8 serveringar och alla gäster vid bordet rekommenderas att äta i samma takt för bästa upplevelse. 

1. Hummer och löjrom,
2. Sill och strömming,
3. Kalla fiskar och skaldjur,
4. Lutfisken,
5. Kallskuret,
6. Det småvarma,
7. Dessertostar från Androuets Osthandel,
8. Operakällarens stora Dessertbuffé.

Priser
Matsalens Julbord kommer att kosta 1000,- på lunchen och 1250,- på kvällen per person.
( 600,- för barn 4-12 år på samtliga sittningar. Barn under 4 år äter gratis )

Dryck till Julbordet
Till vårt Julbord har vi även gjort ett fantastiskt dryckespaket där man startar med Champagne som fördrink och till Hummer/Löjrom. Till sill och Strömming blir det självklart vår egen Snaps ”Stenborgare” samt vår egen Vinterbrygd från Qvänum Mat & Malt. Till övriga serveringar serverar vi noga utvalda viner. Stora dryckespaketet (8 serveringar) kostar 1250,- och lilla dryckespaketet (5 serveringar) kostar 850,-Det skulle inte vara Operakällaren utan ett Grand Cru Vinpaket 2250,-. Självklart finns som vanligt många alternativ till dem som inte önskar ett helt dryckespaket samt alkoholfria alternativ.

Boka bord

+46 8-676 58 00

Hitta mer om Operakällaren

Nobis AB
Stockholms första samtida lyxhotell Hotel J Stockholm's Newport Stockholms urban oasis En idyllisk miljö med utsikt över Brunnsviken i Kungliga Hagaparken Hotel Stockholm Miss Clara Nattklubb Stockholm Café Opera Susanne af Stockholm Pizzeria Stockholm Giro Nobis Hotel Copenhagen