Operakällaren@ Friends Arena

Friends Arena öppnar två nya restauranger inne i arenan i samarbete med Operakällaren. För matkoncept och menyer står den flerfaldigt prisade kocken och hovtraktören Stefano Catenacci. Restaurangerna är en del av arenans premiumerbjudande och hem för medlemmarna i Friends Arenas nya Business Club. Restaurangerna håller öppet i samband med evenemang på Friends Arena. Platser i restaurangen bokas via köp av ett hospitality paket som Friends Arena samt utvalda arrangörer tillhandahåller. 

Restaurangerna har lite olika koncept, med det gemensamt att de satsar på högkvalitativa råvaror i en avslappnad miljö. Båda restaurangerna har fullständiga rättigheter och kommer även att erbjuda ett högkvalitativt dryckessortiment.

I West Lounge c/o Operakällaren erbjuds en trerättersmeny med bordsservering, i ett öppet kök kan gästerna själva beskåda när kockarna arrangerar maten. Vissa bord är placerade på terrassläktaren med perfekt utsikt mot innerplan.

I East Lounge c/o Bakfickan erbjuds ett enklare matkoncept i bufféform. Här minglar du med dina kunder, kollegor och vänner bland ståbord, eller sitter ner vid ett bord.

Operakällaren levererar även mat och dryck till Friends Arenas logegäster.

DELA DENNA SIDA

Facebook Twitter Google Plus

Hitta mer om Operakällaren

Nobis AB
Stockholms första samtida lyxhotell Hotel J Stockholm's Newport Stockholms urban oasis En idyllisk miljö med utsikt över Brunnsviken i Kungliga Hagaparken Hotel Stockholm Miss Clara Nattklubb Stockholm Café Opera Susanne af Stockholm Pizzeria Stockholm Giro Nobis Hotel Copenhagen